Samanyolu Televizyonun sevilen dizilerinden Tek Türkiye’nin oyuncuları Sabri Özmener (Muhtar), Faruk Günuğur (Kırmızı) ve Mehmet Gürkan (Abdül ) İşler Pastaneleri’ni tercih etti.


Kırıkkale’nin esnaflarını ve sokaklarını gezen dizi oyuncuları şehrin yakın ilgisine hayran kaldılar. Yorgunluklarını İşler Pastanesi’nde atan oyuncular, Bekirhan İşler’in yakın ilgisiyle karşılaştılar. İşler Pastanesi Genel Müdürü Behirhan İşler ve çocukları, oyuncularla birlikte hatıra fotoğrafı çekindiler.


Kırıkkalelilerin kendilerini hemen tanıdığını söyleyen dizi oyuncuları, vatandaşların kendileriyle hatıra fotoğrafı çekinmek için sıraya girdiklerini ifade ettiler.


Samanyolu Televizyonu’nun sevilen dizilerinden Tek Türkiye’nin oyuncuları Sabri Özmener (Muhtar), Faruk Günuğur (Kırmızı) ve Mehmet Gürkan’ı Kırıkkale’de görmekten son derece mutlu olduklarını ifade eden Bekirhan İşler, “Bizi tercih ettikleri için oyuncularımıza teşekkür ediyorum. Tatlımız çok beğendiler. Bunun üzerine, tatlı ve dondurmaları setteki arkadaşlarına götürmek istediler. Bunların isteğini geri çevirmedik.” dedi.


dscf3717_small.jpg dscf3719_small.jpg dscf3723_small.jpg dscf3739_small.jpg